13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Isteri Terkejut Suami Surprise Hadiahkan Rumah Baru

Selepas13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Isteri Terkejut APabila Suami Surpirse Hadiahkan Rumah Baru.13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Isteri Terkejut Suami Surpirse Hadiahkan Rumah Baru

Siapa tidak kenal dengan pasangan selebriti Eira Syazira dan Azad Jasmin yang sentiasa menghiburkan pengikutnya di laman media sosial. Pasangan sweet couple ini sentiasa berkongsi kehidupan dan telatah keluarga kecil mereka buat tatapan umum.

Terbaru, Azad Jasmin memberi kejutan dengan menunaikan impian isterinya, Eira Syazira sebuah rumah kediaman baharu mereka.

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Isteri Terkejut Suami Surpirse Hadiahkan Rumah Baru

Menerusi video posting yang dimuat naik Eira Syazira di laman Instagram, Azad Jasmin telah membawa isterinya ke kediaman baharu mereka selepas mengerjakan solat terawih. Difahamkan, kediaman rumah dua tingkat itu sudah 90 peratus siap sekali dengan dekorasi dan perhiasan dalaman.

Eira bagaimanapun bersyukur atas hadiah terindah yang diberikan oleh suami tercinta selepas 10 tahun mengharungi bahtera perkahwinan bersama-sama.

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Isteri Terkejut Suami Surpirse Hadiahkan Rumah Baru

Allahuakbar!! Surprised nak mati!! Hadiah terindah selepas 10 tahun perkahwinan dari suami tercinta. No words to describe, segala puji bagi Allah SWT. Thank you my love.

Difahamkan, Azad Jasmin mengambil masa tiga bulan untuk menyiapkan hiasan dalaman rumah mereka tanpa pengetahuan isterinya. Malah, dia turut ‘komplot’ dengan adik ipar untuk memberi kejutan kepada Eira. Rumah kediaman pasangan ini juga turut mempunyai mini surau.

Selepas 13 tahun tinggal di rumah flat hari ini, di bulan Ramadan yang mulia I hadiahkan you rumah ini. I harap you suka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Azad™️ (@azadsyaziraroses)

Sumber: OHBULAN

Facebook Comments Box