“Cakap Jelah Nama Aku..Kata Aku Burukkan Kau, Aku Burukkan Apa?” Michael Ang Membidas Dakwaan Fikry Ibrahim

“Cakap Jelah Nama Aku..Kata Aku Burukkan Kau, Aku Burukkan Apa?” Michael Ang Bidas Dakwaan Fikry Ibrahim.sajagempak.com - “Cakap Jelah Nama Aku..Kata Aku Burukkan Kau, Aku Burukkan Apa?” Michael Ang Bidas Dakwaan Fikry Ibrahim

Pengarah Michael Ang membidas dakwaan Fikry Ibrahim mengenai dakwaan menjejaskan reputasi dan kredibilinya sebagai pelakon.

Menerusi akaun Instagramnya, Michael juga mendedahkan perangai sebenar Fikry selepas aktor itu membuat kenyataan berkaitan dengan seorang pengarah dalam sebuah program hari ini.

“@fikryibrahim Sila hadam Ini! @meloditv3 boleh guna ni untuk response I! Semua orang tahu kalau aku nak sembur orang aku akan mention nama tak ada maknanya aku nak sembunyi!

“Oh yes satu lagi lupa cakap dari mula nama mu tak ada pun list pelakon yang I nak. Station yang nak walaupun I dah cakap kalau boleh I tak nak guna you selepas mengenali perangai you masa shoot Rahsia Hati Perempuan dan tahu apa you buat kat set Akasia.

sajagempak.com - “Cakap Jelah Nama Aku..Kata Aku Burukkan Kau, Aku Burukkan Apa?” Michael Ang Bidas Dakwaan Fikry Ibrahim

“Tapi station nak sangat I offer you. Kalau ikut logik bila you tak boleh buat I should be happy! Sekian terima kasih dan pada 2 -3 orang yang dm aku nak defend idola you all. Sila tengok video ni dan hadamkan jugak! Luv u all stay safe,” tulisnya.

Menerusi video itu juga Michael turut menjelaskan mengenai pembayaran harga lakonan.

“Alah Fikry cakap jelah nama aku. Aku kan orang tu, memang aku pun. Yang kau terasa aku cakap virus FI tu kau ke? Kau bacalah tu ada ke orang teka kau?

“Kalau korang semua nak tahu senang je, ya memang aku offer dia. Waktu aku offer dia, dia kata okay. Dia cuma cakap dia ada Keluarga Badon, 13 episod dan shot lebih kurang 10 hari je.

sajagempak.com - “Cakap Jelah Nama Aku..Kata Aku Burukkan Kau, Aku Burukkan Apa?” Michael Ang Bidas Dakwaan Fikry Ibrahim

“Mungkin salah aku sebab aku tak deal harga. Tapi itu memang kebiasannya, tanyalah semua artis yang pernah kerja dengan aku. Kau pun pernah kerja dengan aku. Kau tanyalah manager kau tu.

“Kadang-kadang bila dah masuk set baru aku deal harga tapi aku tak pernah kurang, aku tak pernah rasa ada artis yang kata aku bayar dorang kurang. Tu kisah sebenarnya.

“Dan kata aku burukkan kau, aku burukkan apa? Aku cakap dengan orang station yang kau mula-mula 10 hari lepas tu kau ada drama sebab itu kau tak nak buat. Jadi aku rasa macam tu. Tapi mereka ada tanya betul ke sebab tu?

“Kemudian aku cakaplah mungkin bukan, mungkin sebab hero dia adalah Yusuf Bahrin, you tak nak sebab dia adalah satu management yang you dulu pernah berada dalam tu. I cakap tu je. I kata mungkin, I tak kata ya ke tak,” jelasnya.

View this post on Instagram

@fikryibrahim Sila hadam Ini! @meloditv3 boleh guna ni untuk response i! Semua org tahu Kalau aku nak sembur org aku akan mention nama tak ada maknanya aku nak sembunyj! Oh yes satu lagi lupa cakap dari mula nama mu tak ada pun list Pelakon yang I nak. Station yg nak walaupun i dah cakap kalau boleh i tak nak guna u selepas mengenali perangai u masa shoot Rahsia Hati Perempuan and tahu apa u buat kat set Akasia. Tapi station nak sgt I offer u. Kalau ikut logic bila u tak boleh buat I should be happy! Sekian terima kasih and pada 2 -3 org yg dm aku nak defend idola u all Sila tgk video ni and hadamkan jugak! Luv u all stay safe. FOOTNOTE : KAU ORG NI PUN NAK KOMEN SILA TAHU FACTS YA! POSTING AKU NI MEMBALAS APA ORG MULAKAN DULU NYA. BAGI AKU THIS ISSUE IS NOTHING JUST DEFENDING MYSELF!

A post shared by Michael Ang (@michaelang38) on

Terdahulu, Fikry dalam satu kenyataan mengatakan yang seorang pengarah mendakwa dirinya seorang penipu yang melibatkan sebuah drama. – Gempak

Facebook Comments