“Kenapa Harus Beli Mahal? – Nia Ramadhani Kata Pakai Rantai RM2 Pun Boleh Nampak Mewah

Biasanya jika manhu nampak mewah dan bergaya, mesti ramai akan fikir yang kita perlu pakai benda atau barang yang mahal-mahal baru boleh nampak mewah. Tapi tak semestinya pakai barang murah pun tak boleh nampak mewah.

“Kenapa Harus Beli Mahal? - Nia Ramadhani Kata Pakai Rantai RM2 Pun Boleh Nampak Mewah

Pelakon dari seberang, Nia Ramadhani mengaku tidak memerlukan barangan mahal untuk kelihatan mewah, kerana tahu cara untuk berhias meskipun menggunakan barangan yang murah.

Menurutnya, dia pernah memakai seutas kalung berharga sekitar 8,500 rupiah (kira-kira RM2.45), namun masih tampil seolah-olah bergaya mewah.

Ia selepas seorang jurusolek bertanyakan Nia tentang barangan termahal yang pernah dibeli pelakon berkenaan.

“Kenapa Harus Beli Mahal? - Nia Ramadhani Kata Pakai Rantai RM2 Pun Boleh Nampak MewahNia sebaliknya enggan menjawab soalan tersebut, dan menolak skeptikal bahawa seseorang perlu beli barangan mahal untuk kelihatan mewah.

“Kenapa harus beli yang mahal?

“Sebenarnya kamu tidak perlu membeli barangan mahal jika kamu tahu cara untuk menonjolkan diri dan wajah supaya kelihatan mewah,” ujarnya.

“Kenapa Harus Beli Mahal? - Nia Ramadhani Kata Pakai Rantai RM2 Pun Boleh Nampak Mewah

Sebelum ini, Nia juga pernah mendedahkan kehidupannya ketika remaja adalah susah, malah terpaksa menaiki van ‘angkot’ untuk ke sekolah.

Kredit: Era

 

Facebook Comments Box