Kepala Wanita Tersangkut Di Lubang Kaunter Bikin Netizen Bingung Kehairanan

Jika anda selalu pergi berurusan dimana-mana kaunter yang ada halangan, biasanya akan ada lubang disediakan di bahagian bawahnya.Kepala Wanita Tersangkut Di Lubang Kaunter Bikin Netizen Bingung Kehairanan - sajagempak.com

Lubang itu bukan saja-saja dibuat tetapi penting untuk digunakan untuk pertukaran dokumen atau apa-apa benda diantara pelanggan dan penjaga kaunter. Biasanya lubang yang disediakan cukup-cukup untuk tangan kita sahaja dan tidak pernah lagi ada orang yang cuba masuk atau memasukkan kepala kedalam lubang tersebut.

Namun baru-baru ini tular satu video mengenai kejadian di sebuah kaunter yang nampak agak melucukan tetapi pada masa yang sama juga rasa simpati terhadap mangsa.Kepala Wanita Tersangkut Di Lubang Kaunter Bikin Netizen Bingung Kehairanan - sajagempak.com

Kisahnya seorang wanita ini yang entah bagaimana kepalanya boleh tersangkut di lubang kaunter dan tidak dapat melepaskan diri.

Perkongsian video tersebut menimbulkan persoalan dan rata-rata netizen bingung memikirkan kenapa kepala wanita itu boleh tersekat di lubang kaunter.Kepala Wanita Tersangkut Di Lubang Kaunter Bikin Netizen Bingung Kehairanan - sajagempak.comYelah, situasi yang dianggap macam mustahil berlaku, tetapi ianya telahpun berlaku.

Kenapa masukkan kepala? Macam mana nak keluarkan? Kepala memang boleh lepas masuk ke?Kepala Wanita Tersangkut Di Lubang Kaunter Bikin Netizen Bingung Kehairanan - sajagempak.com

 

Di penghujung video, selepas dibantu oleh orang yang berada disitu, wanita itu akhirnya berjaya melepaskan kepalanya di lubang kaunter tersebut.

VIDEO:

Tidak dapat dipastikan dengan tepat dimana lokasi kejadian ini, namun ianya dipercayai berlaku di Indonesia. Harapnya lain kali jangan buat begitu lagi ya!

Facebook Comments Box