Lelaki Tergamak Bakar lSTERl Lepas KANT0I Bawa Wanita Lain Ke Rumah

Berbicara mengenai kehidupan sebagai pasangan suami isteri, sudah menjadi kebiasaan jika berlaku salah faham. Namun, hal tersebut boleh menjadi kes keg@nasan rumah tangga apabila tidak dapat diselesaikan dengan cara sebaiknya.

Lelaki Tergamak Bakar lSTERl Lepas KANT0I Bawa Wanita Lain Ke RumahBegitulah yang terjadi kepada seorang wanita di Deli Serdang, Sumantera Utara yang menjadi mangsa keg4nasan rumah tangga oleh suaminya sendiri.

Bakar lSTERl lepas diri sendiri ‘kantoi’ curang..

Menerusi laporan Tribun News, wanita tersebut berusia 20 tahun yang dikenali sebagai Ra telah dib4kar hidup-hidup oleh suaminya yang bernama Junanda berumur 21 tahun.

Detik cemas itu berlaku apabila suaminya berang setelah dirinya ‘kantoi’ membawa pulang kekasih gelapnya itu datang ke rumah.

Sebagai seorang isteri, sifat cemburu itu sudah menjadi kebiasaan, namun suaminya tidak berpuas hati lalu bertindak memb4kar Ra sehingga mengalami 70 % Iuka akibat terb@kar.

Lelaki Tergamak Bakar lSTERl Lepas KANT0I Bawa Wanita Lain Ke Rumah

Meskipun sudah mendirikan rumah tangga selama empat tahun, tetapi suaminya tergamak untuk membakar isterinya kerana terlalu bengang dengan pertengkaran yang berlaku.

Sewaktu kejadian berlaku, pelaku cuba melarikan diri apabila isterinya menjerit untuk meminta tolong daripada jiran, namun dia berjaya ditangkap dan kakinya terpaksa ditembak oleh pihak polis kerana mencuba untuk menceederakan anggota polis.

Sumber: Instagram Tribun Bogor & Tribun News

Facebook Comments Box