Pecah Perut Gelak, Sampai Ternganga Mulut Ikan-Ikan Tu Dengar Cerita Abang Ni Bercerita

Lucu sekali, gelagat abang ini dengan sekumpulan ikan pasti buat anda pecah perut ketawa.“Pecah Perut Gelak, Sampai Ternganga Mulut Ikan-Ikan Tu Dengar Cerita Abang Ni Bercerita - sajagempak.com

TIdak dinafikan ramai antara kita yang sukakan haiwan kerana tertarik dengan telatah mereka yang membuatkan kita terhibur. Baru-baru ini, tular video mengenai seorang lelaki bersama dengan sekumpulan ikan yang amat melucukan.

Video perkongsian daripada seorang pengguna di Indonesia itu dengan pantas menjadi tular bahkan turut viral di Malaysia.“Pecah Perut Gelak, Sampai Ternganga Mulut Ikan-Ikan Tu Dengar Cerita Abang Ni Bercerita - sajagempak.com Menerusi video yang dikongsikan oleh nurindras, memaparkan lelaki tersebut berada berhampiran dengan sekumpulan ikan yang bersaiz agak besar di sebalik akuarium.

Apa yang lawaknya adalah dalam video berkenaan, ikan-ikan tersebut seakan-akan sedang mendengar penuh minat abang itu ‘bercerita’.

VIDEO:

Malah mulut beberapa ekor ikan juga turut ternganga seakan-akan sedang melayan dengan asyik ‘cerita’ abang ini.

Antara komen-komen netizen:

“Pecah Perut Gelak, Sampai Ternganga Mulut Ikan-Ikan Tu Dengar Cerita Abang Ni Bercerita - sajagempak.com Susah nak dapat member ‘pendengar setia’
“Pecah Perut Gelak, Sampai Ternganga Mulut Ikan-Ikan Tu Dengar Cerita Abang Ni Bercerita - sajagempak.com

Mana saya tahu,saya kan ikan

“Pecah Perut Gelak, Sampai Ternganga Mulut Ikan-Ikan Tu Dengar Cerita Abang Ni Bercerita - sajagempak.com

 

Kredit: nurindas

Facebook Comments Box