Pengantin Perempuan Menangis, Bekas Suami Dan Anak Hadir Ke Majlis Perkahwinannya

Pengantin Perempuan Menangis, Bekas Suami Dan Anak Hadir Ke Majlis Perkahwinannya. Viral di media sosial negara jiran, sebuah majlis perkahwinan berubah menjadi suasana pilu apabila pengantin perempuan menangis melihat bekas suami dan anaknya datang menghadiri majlisnya.sajagempak.com - Pengantin Perempuan Menangis, Bekas Suami Dan Anak Hadir Ke Majlis Perkahwinannya

Tangisan si pengantin perempuan amat memilukan. Bahkan dia sempat men4ngis di pelvkan bekas suaminya itu dengan seorang kanak-kanak lelaki yang berada di dakapan bekas suaminya.

Detik itu membuatkan para tetamu juga tersentuh. Manakan tidak, dahulu mereka adalah sebuah keluarga dan kini terpaksa berpisah mengikut haluan masing-masing. Ditambah pula, lelaki itu datang bersama anaknya ke majlis perkahwinan bekas isterinya.

sajagempak.com - Pengantin Perempuan Menangis, Bekas Suami Dan Anak Hadir Ke Majlis Perkahwinannya

 

Meskipun begitu, ekspresi pilu lelaki itu tidak dapat disembunyikan apabila matanya kelihatan berkaca dan senyumannya yang berat menjadi bukti kesedihannya melihat bekas isteri kini menjadi milik orang lain.

Dia juga sempat mengatakan sesuatu agar isterinya kekal tenang dan majlis perkahwinannya itu.

sajagempak.com - Pengantin Perempuan Menangis, Bekas Suami Dan Anak Hadir Ke Majlis Perkahwinannya

 

Tidak diketahui mengapa pasangan itu berpisah dan juga tiada maklumat sama ada kanak-kanak itu adalah anak mereka berdua.

Namun, video viral itu juga membuatkan netizen berasa sedih dan berkata, “mengapa berpisah kalau masih sayang..”.

VIDEO:

Sumber: The Reporter

Facebook Comments Box