Polis Dipuji Kerana Tindakan Pantas Bantu Mangsa Kemalangan, Tapi Bini Dia Tak Puas Hati

Polis Dipuji Bantu Mangsa Terjunam Dalam Longkang, Tapi Bini Dia Pula Yang Tak Puas Hati.Tular di media sosial gambar anggota polis dan orang awam membantu mengangkat seorang wanita selepas keretanya terbabit dalam kemaIangan.sjaagempak.com - Polis Dipuji Kerana Tindakan Pantas Bantu Mangsa Kemalangan, Tapi Bini Dia Tak Puas Hati

Dalam kejadian yang berlaku di Thailand itu, kereta yang dipandu oleh mangsa dilaporkan terjunam ke dalam longkang.

Orang awam yang menyedari kejadian itu kemudian menghubungi polis dan setiba di lokasi, mereka membantu mengangkat mangsa.

Gambar itu tersebar di media sosial dan netizen memuji tindakan pantas anggota berkenaan dan orang awam yang membantu mangsa.

Namun, anggota polis terbabit dilaporkan cedera di bahagian kepaIa dan dihantar ke hospital untuk mendapatkan raw4tan kecemasan.

sajagempak.com - Polis Dipuji Bantu Mangsa Terjunam Dalam Longkang, Tapi Bini Dia Pula Yang Tak Puas Hati
Gambar Hiasan

Difahamkan, anggota itu telah diser4ng oleh isterinya yang cemburu selepas melihat gambar suaminya memegang pnggung mangsa.

Kejadian itu membuatkan netizen tergelak dan mendoakan semoga anggota berkenaan cepat sembuh dan lebih berhati-hati apabila membantu mangsa kemalangan terutamanya golongan wanita.

Facebook Comments Box