Runner Terima WhatsApp Pukul 4 Pagi, Ditawar Kerja ‘Mengunyit’ RM300

Runner Terima WhatsApp Pukul 4 Pagi, Ditawar Kerja ‘Mengunyit’ RM300! Seorang lelaki yang menawarkan perkhidmatan ‘runner’ dihubungi oleh seorang individu yang tidak dikenali semata-mata mahu meminta ditemankan dan melakukan perbuatan sumbang m4hram.sajagempak.com - Runner Terima WhatsApp Pukul 4 Pagi, Ditawar Kerja 'Mengunyit' RM300Encik Fard, yang dihubungi pada jam 4 pagi itu, terkejut menerima mesej berbaur Iucah dan songsang dari lelaki berkenaan.

“WhatsApp aku pagi-pagi buta semata-mata untuk? Tolonglah jangan nodai aku. Aku hanya runner yang lemah. Tolonglah jangan suruh saya runner benda pelik-pelik seperti ini,” katanya.

Berdasarkan screenshot yang dikongsikan oleh, lelaki yang disyaki budak Wicet (WeChat) itu menyatakan dirinya kesunyian dan meminta Fard datang menemaninya disamping ‘memuaskannya’. Malah dia turut menawarkan bayaran tunai sebanyak RM300.

sajagempak.com - Runner Terima WhatsApp Pukul 4 Pagi, Ditawar Kerja 'Mengunyit' RM300

Terkejut dan berang dengan permintaan kerja gila lelaki itu, Fard menegur perbuatan tidak senonohnya itu. Namun, lelaki itu mula melemparkan penghinaan terhadap Fard.

sajagempak.com - Runner Terima WhatsApp Pukul 4 Pagi, Ditawar Kerja 'Mengunyit' RM300

Insiden tersebut kini trending di media sosial. Semoga Fard pulih dari traumanya dan kembali meneruskan kehidupan seperti biasa.

Emm, pukul 4 pagi dah mesej orang, ingatkan kalau nak bagi job runner hantar barang atau makanan ke atau ambil barang ke, takpe la juga tapi rupanya nak buat benda tak senonoh. Gila! Kalau ada orang yang tidak dikenali call atau hantar mesej kepada anda dan mengajak anda melakukan apa-apa yang mencurigakan, mohon block terus nombor dia dan lagi baik report polis terus.

Facebook Comments Box