Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya… Wow, Sudah Jadi Semakin Cantik

Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya… Wow, Sudah Jadi Makin Cantik. Untuk mendapatkan berat dan bentuk badan ideal bukanlah sesuatu yang mudah. Seseorang hendaklah nekad dan mencuba sehabis baik sehingga impian menjadi kenyataan.sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik

Seperti yang dikongsi gadis comel ini di Twitter, dia hilang hampir 30kg dalam masa lebih setahun. Memang nampak berbeza dan semakin cantik!

Dari 84kg ke 58kg

after all the heartbreak pic.twitter.com/nQEuiBKAiJ

— meen ? (@__syarmineisa) April 6, 2019

Semakin cantik

Perkongsian gadis ini sehingga kini mendapat lebih 7k retweet dan 14k likes. Rata-rata menjadikan kesungguhannya sebagai inspirasi untuk menurunkan berat badan.

Gambar-gambar sebelum kurus:

sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantiksajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik

Gambar-gambar selepas tekad untuk kurus dan hasilnya jadi makin cantik!

sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik

sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik

Apabila ditanya mengenai tips kurus, gadis ini memberitahu apa yang paling penting adalah disiplin dan konsisten.

Diet yang diamalkan oleh gadis ini:

sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik sajaheboh.com - Selepas Patah Hati, Gadis Tekad Untuk Kurus, Dan Hasilnya... Wow, Sudah Jadi Makin Cantik

 

Antara komen-komen netizen:

Farizal Samat Kena brterima kasih gak pd yg reject..yg kena reject lebih sihat cantik dan brpeluang mncari jejaka yg lebih baik..like me??

Naiem Mullah atleast org dah tau rupa dia bila berisi…so sape yg tak pernah jumpa masa berisi jangan terkejut plak nanti…

Adia Pak Biliso Yg kasiannya pakaian yg sudah ada mau diapakan&dikemanakan jika sudah kurus?

Khairil Izzak Mazhar Baguslah berusaha keras tp kena terus nekad kekalkan kerana bila2 blh jd spt gambar di sebelah itu semula.

Dijam Harajuku Kalau x kerana tu, mungkin blm kurus lg.. Aku pernah cabar sorang awek turunkan berat badan, baru aku terima dia.. 6bln aku bg masa, Dulu 130kg skrg dah turun 70kg.. Dah 12thn aku tetap xterima dia, matlamat aku cuma utk kebaikan dia..

Muhammad Al Fifi Rakyat malaysia kebanyakkannya BMI melebihi had, sapa2 yg BMI lebih dari 26.0 tu kenalah berdiet, bukan apa untuk kesihatan juga, mencegah lebih baik dari mengubati.

Ariffin Yaakub Itulah hikmahnya putus cinta.setiap apa yg berlaku ada kebaikannya hanya Allah yg mengetahuinya.kita hanya merancang tapi perancanganNya lagi hebat.

Sumber : Syarmineisa via OhBulan

Facebook Comments Box