Wanita Tawarkan RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Seorang Wanita Tawarkan RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadinya. Wow, satu tawaran yang luar biasa menakjubkan dan juga gaji yang sangat lumayan kan?sajagempak.com - Wanita Tawarkan RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Jika berduit, apa saja boleh dibeli dan tidak asing lagi dengan duit yang banyak sudah semestinya ramai sekali orang kaya yang menyukai kereta mewah seperti contohnya Rolls Royce. Kerana tahap keselesaan dan status identiti itu sendiri dari kereta mewah ini membuatnya memiliki persyaratan yang ketat bagi orang yang ingin mengemudinya.

Baru-baru ini, ada seorang wanita yang sangat kaya raya yang menawarkan satu peluang pekerjaan sebagai pemandu peribadi dengan gaji sekitar RM35,000!

Wow! Dia memiliki kereta mewah bernilai RM4 juta! Apabila melihat tawaran menggiurkan ini, ramai orang yang mencuba nasib untuk melamar pekerjaan ini.

Namun, tidak ada satu pun orang yang mampu memenuhi syarat sebagai pemandunya! Walaupun wanita kaya ini hanya ingin mencari pemandu yang mampu mengendali kereta Rolls Royce berharga RM4 juta ini.

sajagempak.com - Wanita Tawarkan RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Namun syarat pertamanya adalah berkebolehan mengendai kereta dengan stabil dan ketika di ‘rem’ tidak boleh bergerak kepala.

Menghadapi kereta mewah seperti Rolls Royce ini, sangatlah susah untuk berdiam kaku dalam waktu lama ketika menginjak pedal minyak ataupun ‘rem’.

Syarat kedua pula adalah harus mengerti kemahuan dari penumpang. Perlu membukakan pintu dan tidak boleh membiarkan kepala penumpang terhantuk pintu.

Perlu menyimpan kelengkapan penumpang di bagasi kereta, tidak boleh berbicara dengan penumpang dan tidak boleh melihat ke arah penumpang.

sajagempak.com - Wanita Tawarkan RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Syarat ketiga adalah perlu mahir berbahasa inggeris kerana kebanyakkan akan berjumpa dengan tetamu asing. Akan menjadi masalah jika pemandu tidak boleh berbahasa inggeris.

Penumpang perlu merasakan dia memiliki pemandu yang berkualiti tinggi.

Syarat keempat pula adalah, pemandu harus memiliki ‘skill’, penampilan harus tampan. Kalau penumpangnya adalah wanita, perlulah berkebolehan melindungi mereka dari ancaman apapun.

Gambar dibawah ini adalah wanita yang merekrut pemandu dengan gaji RM35,000. Anda mesti sudah boleh menjangkakan daripada gambarnya saja bahawa wanita ini semestinya seorang yang berduit bukan?

sajagempak.com - Wanita Tawarkan RM35,000 Sebulan Untuk Jadi Pemandu Peribadi Dengan Syarat

Untuk syarat-syarat kerja pemandu lengkapnya yang lain adalah seperti berikut:

1. Mengetahui etika dan juga telah mengikuti latihan khusus.

2. Memiliki Lesen dan perlulah cekap dalam pemanduan dan mengetahui aspek keselamatan. Ini juga perlu melalui latihan khusus.

3. Mahir berbahasa inggeris, boleh bertutur sebagai bahasa harian.

4. Harus taat, mendengarkan arahan tuannya dan ini perlu melalui latihan khusus untuk memenuhi standard ini.

5. Memiliki kemampuan untuk menjaga keselamatan. Ini juga perlu melalui proses latihan yang khusus.

Nah, apa tunggu lagi, kalau korang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan wanita tersebut, boleh la cuba apply.

Facebook Comments Box